Στην 30η Detrop Boutique καθώς και στην 8η Medwood συμμετείχε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στηρίζοντας τις επιχειρήσεις της Περιφέρειας. – Ευφροσύνη Ντιό Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας η περιοχή διαθέτει προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Σε 2 εκθεσιακά γεγονότα συμμετείχε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ακολουθώντας το εγκεκριμένο από το Περιφερειακό Συμβούλιο, Πρόγραμμα Ενίσχυσης των Επιχειρηματικών Δράσεων.

Στην 30η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Detrop Boutique, η οποία διεξήχθει 2-4 Απριλίου 2022, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, συμμετείχαν συνολικά 21 επιχειρήσεις από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα τους, δίνοντας μια ακόμα φορά το στίγμα του ασυναγώνιστου αγροδιατροφικού πλούτου που χαρακτηρίζει την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Πόλος έλξης για τους λάτρεις του τυριού αποτέλεσε το ξεχωριστό περίπτερο των εμπόρων και παραγωγών γαλακτοκομικών προϊόντων. Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας έδωσε το ‘’παρών’’ με 5 επιχειρήσεις, οι οποίες ανέδειξαν την πλούσια και αναλλοίωτη γευστική κληρονομιά του τυριού και του γάλακτος.

16 εκπρόσωποι της επιχειρηματικής δραστηριότητας από τη Δυτική Μακεδονία, με την παρουσία τους στο Περίπτερο 13 του χώρου της ΔΕΘ, έδωσαν την ταυτότητα της περιοχής στον αγροδιατροφικό κλάδο, προσφέροντας στο κοινό την αδιαπραγμάτευτη νοστιμιά των προϊόντων τους.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, πέρα από τον αγροδιατροφικό κλάδο, συμμετείχε συγχρόνως και στην 8η Medwood, την μεγαλύτερη έκθεση ξύλου design και τεχνολογίας, που έλαβε χώρα από 1 έως 4 Απριλίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο της Αθήνας, Metropolitan Expo.

Από την Περιφέρεια συμμετείχαν 4 επιχειρήσεις, έχοντας τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα εκθέματά τους σε ένα ευρύ κοινό που πέρα από τον κλάδο της βιομηχανίας ξύλου και επίπλου, δραστηριοποιείται και στον ξενοδοχειακό κλάδο. Το εύρος των επιχειρησιακών δραστηριοτήτων της Δυτικής Μακεδονίας, δίνει το έναυσμα στην Περιφερειακή Αρχή να υποστηρίξει κάθε προσπάθεια εξωστρέφειας σε οποιονδήποτε κλάδο είναι δυνατό.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα συνεχίσει να στηρίζει με όλα τα μέσα που διαθέτει την προσπάθεια των επιχειρήσεων να αναδείξουν τα προϊόντα τους σε όλα τα μεγέθη αγορών. Η ανάπτυξη των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων και η τόνωση του μεγέθους των επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας, αποτελούν τις πιο σημαντικές προτεραιότητες της Περιφερειακής Αρχής. Η Αντιπεριφερειάρχης Πράσινου Μετασχηματισμού Επιχειρηματικότητας και Μεταφορών, Ευφροσύνη Ντιό υποστηρίζει ακράδαντα πως η περιοχή διαθέτει προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας, τα οποία μπορούν να προωθηθούν με έναν και μοναδικό τρόπο, δίνοντας το βήμα στις ήδη δυναμικές επιχειρήσεις της περιοχής να υπερισχύσουν στον εγχώριο και διεθνή ανταγωνισμό.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*