Συγχαρητήριο μήνυμα Στ. Παπασωτηρίου για την ανακήρυξη του Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Ειρηναίου σε Επίτιμο Πρόεδρο του Ιδρύματος Μπίλλη

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τη Φλώρινα η ανακήρυξη του Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Ειρηναίου σε Επίτιμο Πρόεδρο του Ιδρύματος Εθνικού & Θρησκευτικού Προβληματισμού «Μέλαθρον Αναστασίου – Ιουλίας Μπίλλη».

Το κοινωφελές και εθνωφελές αυτό ίδρυμα στα 31 χρόνια λειτουργίας του έχει προσφέρει σε ολόκληρη τη Μακεδονία τις πολύτιμες υπηρεσίες του με ανιδιοτέλεια και αγάπη για τον άνθρωπο.

Η συνεισφορά του στον ορθόδοξο προβληματισμό και η φιλανθρωπική δράση του Ιδρύματος Αναστασίου και Ιουλίας Μπίλλη είμαι βέβαιος ότι θα συνεχιστούν με την ίδια επιτυχία, υπό  την υψηλή πλέον εποπτεία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας.

Είχα την ευκαιρία να τον συγχαρώ προσωπικά για τη τιμή αυτή, που στο πρόσωπο του αντικατοπτρίζει ολόκληρη τη Φλώρινα και να του ευχηθώ κάθε επιτυχία στο έργο του.

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*