ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ 6ου ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ «ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ»

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του 6ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας «Ίων Δραγούμης» συγχαίρουμε θερμά τη μαθήτρια του Σχολείου μας, Μαριάννα Παππά, μαθήτρια της Ε1’ τάξης, για τη βράβευση και τη διάκρισή της στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής «Ειρήνια τόξα», που διοργάνωσε η Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την 2023 ΕΛΕΥΣΙΣ Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, με αφορμή την εικαστική της δημιουργία.

Ευχόμαστε η διάκρισή της αυτή να έχει και συνέχεια, εφόσον οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες αποτελούν κορυφαία έκφραση του κάθε ανθρώπου και εμπλουτίζουν τον πολιτισμό μας.

Οι εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου μας παρακολουθούμε με χαρά τους μαθητές και τις μαθήτριές μας να προχωρούν με επιτυχία και να προοδεύουν σε όλες τις δραστηριότητες της ζωής τους.

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*