Συμμετέχουμε – Απεργούμε – Διεκδικούμε

Κρίση οικονομική, ενεργειακή, γεωπολιτική, κοινωνική, κρίση υγειονομική, κρίση ιδεών και συνειδήσεων.

Βαθειά η κρίση, πολύ δε περισσότερο βαθιές οι επιπτώσεις.

Η λήψη άμεσων, ουσιαστικών και αποτελεσματικών μέτρων είναι επιβεβλημένη, ώστε να υπάρξει μεταστροφή και να αποκατασταθεί η αξιοπρεπής διαβίωση για όλους, με επαρκείς όρους αμοιβής και εργασίας σε συνθήκες υγείας και ασφάλειας.

Με την Πανελλαδική απεργία της Τετάρτης 6 Απριλίου διεκδικούμε:

  • αυξήσεις στους μισθούς
  • φθηνό ρεύμα
  • κατάργηση ΕΦΚ και ΦΠΑ στα καύσιμα  και στα είδη πρώτης ανάγκης
  • επέκταση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας.

Εκτός όμως από τα γενικά χαρακτηριστικά της απεργίας της Τετάρτης, η κινητοποίηση αυτή αποκτά και ειδικά χαρακτηριστικά που αφορούν στην περιοχή μας και έχουν να κάνουν με την αποτροπή της αποβιομηχάνισης, των ιδιωτικοποιήσεων & εκποιήσεων του εθνικού πλούτου και την διασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα των επιχειρήσεων παροχής αγαθών και υπηρεσιών κοινής ωφέλειας και στρατηγικής σημασίας.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί όλους τους συναδέλφους, όλους τους εργαζόμενους, να συμμετέχουν δυναμικά στην 24ωρη απεργία της 6ης Απριλίου, έτσι ώστε να ανοίξουν καλύτεροι δρόμοι, να εδραιωθούν καλύτερες εργασιακές σχέσεις, να βελτιωθεί το καταρρακωμένο βιοτικό επίπεδο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*