Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).

Οι εξελίξεις στον τομέα της ενέργειας έδωσαν το έναυσμα στη φετινή συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας να εστιάσει στην ανάδειξη της δυναμικής της πορείας στον ενεργειακό κλάδο μέχρι και σήμερα.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας αδιαμφισβήτητα συνεχίζει να αποτελεί την ενεργειακή καρδιά της Ελλάδας και δεδομένων των αποφάσεων με σκοπό την εξομάλυνση της κλιματικής αλλαγής, τοποθετείται στον χάρτη των πιο ελκυστικών τόπων της χώρας για επενδύσεις.

Η θεματική του περιπτέρου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας προσέλκυσε το ενδιαφέρον στοχευμένου κοινού, το οποίο είχε τη δυνατότητα να έρθει σε επαφή και με τον πρωτοποριακό μηχανισμό παραγωγής ενέργειας της εταιρείας Advent, η οποία θα επενδύσει στην περιοχή οδηγώντας την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ένα βήμα πιο κοντά στην ενεργειακή μετάβαση.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πράσινου Μετασχηματισμού, Επιχειρηματικότητας και Μεταφορών, Ευφροσύνη Ντιό τόνισε πως «η Περιφερειακή Αρχή συμβαδίζει απόλυτα με τις ενεργειακές εξελίξεις, δίνοντας σημαντικές ευκαιρίες για τη δημιουργία επενδυτικού χαρτοφυλακίου στον τόπο μας, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο θέσεις εργασίας που θα στηρίξουν το εργατικό δυναμικό της περιοχής καθιστώντας την έτσι έναν φιλόξενο και βιώσιμο τόπο».

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*