Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην 47η Διεθνή Έκθεση Γούνας.

Με τη συμμετοχή 64 εκθετών έκλεισε τις πύλες της η 47η Διεθνής Έκθεση Γούνας, η οποία αποτελεί ένα από μεγαλύτερα κλαδικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο. Η έκθεση, που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Καστοριάς, διεξήχθη έπειτα από δύο χρόνια υποχρεωτικής παύσης λόγω της πανδημίας, δίνοντας την ευκαιρία σε δεκάδες εμπορικούς επισκέπτες από διάφορες περιοχές της υφηλίου να περιηγηθούν στα περίπτερα και να έρθουν σε επαφή με ένα από τα πιο ανταγωνιστικά προϊόντα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Οι ιδιαίτερες συνθήκες διεξαγωγής της φετινής έκθεσης αποτέλεσαν κίνητρο κινητοποίησης και δράσης των ενδιαφερόμενων μερών, με σκοπό την ανάπτυξη εξωστρέφειας και την προσαρμογή του κλάδου στα νέα δεδομένα.  Τέτοιου είδους εκθέσεις θα συνεχίσουν να στηρίζονται από την Περιφερειακή Αρχή καθώς όπως ανέφερε και η Αντιπεριφερειάρχης Πράσινου Μετασχηματισμού Επιχειρηματικότητας και Μεταφορών, Ευφροσύνη Ντιό, «ο κλάδος έχει πολλά ακόμα να δώσει στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής μας».

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*