Συμμετοχή του Γυμνασίου Σερβίων στο πρόγραμμα κυκλικής Οικονομίας Girls Go Circular (GGC)

Το σχολείο μας  συμμετείχε, το χρονικό διάστημα από τον Νοέμβριο του 2023 έως και τον Φεβρουάριο του 2024, στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα κυκλικής Οικονομίας  Girls Go Circular(GGC) που υλοποίησε το Junior Achievement Greece σε συνεργασία με το European Institute of Innovation and Tecnology(EIT).

Στόχος του προγράμματος είναι  η υποστήριξη των μαθητριών 14 έως 18 ετών στην ανάπτυξη των ψηφιακών και γενικών δεξιοτήτων τους ενώ μαθαίνουν για την κυκλική οικονομία και βρίσκουν λύσεις για ένα βιώσιμο μέλλον.

Οι μαθήτριες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, στην ειδικά διαμορφωμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα μάθησης  -Circular Learning Space- τις δύο εισαγωγικές ενότητες και μία τουλάχιστον θεματική ενότητα. Σε όλες τις μαθήτριες που ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα δόθηκαν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν οι παρακάτω μαθήτριες του σχολείου μας:

  1. Αγατσίκογλου Θάλεια
  2. Αντωνίου Σοφία
  3. Αντωνίου Χρύσα
  4. Ζαρογιάννη Χρυσάνθη του Αντωνίου
  5. Ζαρογιάννη Χρυσάνθη του Νικολάου
  6. Θάνου Άννα
  7. Λάσπα Ανδρονίκη
  8. Προκόβα Ζωή

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*