Συνάντηση Δ.Σ. ΕΚΟΦΝΣ – Δημάρχου Καστοριάς

Στόχος να καταστεί η Καστοριά κωπηλατικό κέντρο σύγχρονων προδιαγραφών για τη φιλοξενία διεθνών διοργανώσεων

Τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της Εθνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας (ΕΚΟΦΝΣ) υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, με αντικείμενο της συνάντησης το 88ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Παίδων – Κορασίδων που θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στην περιοχή μας.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, συμφωνήθηκε και από τις δύο πλευρές να ξεκινήσει μία σειρά διαδικασιών και κατασκευής υποδομών, ώστε η Καστοριά να καταστεί σύγχρονων προδιαγραφών κωπηλατικό κέντρο ικανό να φιλοξενήσει πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις.

Η προεργασία για τον σχεδιασμό αυτόν ξεκινά άμεσα, ώστε και οι δύο πλευρές σε επόμενη συνάντηση να θέσουν τις βάσεις για την έναρξη του εγχειρήματος, που κρίνεται σημαντικό για την ανάπτυξη του ναυταθλητισμού, αλλά και της περιοχής μας σε πολλά επίπεδα!

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*