Συνάντηση με τον Διευθυντή του Ο.Ν.Π Κύριο Καλτεριμτζή Γεώργιο του Σωματείου Εργαζομένων ΔΕΗ Η “ ΕΝΩΣΗ”.

Συνάντηση με τον Διευθυντή του Ο.Ν.Π Κύριο Καλτεριμτζή Γεώργιο πραγματοποίησε την Παρασκευή 16/02/2024 το Προεδρείο και τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής του Σωματείου Εργαζομένων ΔΕΗ Η “ ΕΝΩΣΗ”.

Η συζήτηση κινήθηκε σε θέματα πού αφορούν την λειτουργία του Ορυχείου, με ανταλλαγή θέσεων και απόψεων μεταξύ Διοίκησης και Συνδικάτου, λόγο των τελευταίων αρνητικών εξελίξεων – εξαγγελιών του Προέδρου της ΔΕΗ ως προς τον χρόνο λειτουργίας του λιγνίτη.

Από την πλευρά μας ως  Σωματείο δεν θα μπορούσαμε να μην δεν δώσουμε τα εύσημα στους συναδέλφους του Ορυχείου για την διασύνδεση του Ορυχείου με την Μονάδα της Πτολεμαΐδας V,  ένα επενδυτικό έργο  πού   η μελέτη  έγινε με από την Διοίκηση του Ορυχείου.

Είμαστε απολύτως βέβαιοι  ότι η συνάντηση χαρακτηρίστηκε  από ειλικρινή ανταλλαγή απόψεων , γεγονός πού μας ενθαρρύνει  για περαιτέρω γόνιμη συνεργασία!!

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*