Συνάντηση του Αντιδημάρχου Σταύρου Παπαδόπουλου με κτηνοτρόφους και αγρότες στην ΤΚ Μικροβάλτου για την καταγραφή προβλημάτων

Στην Τοπική Κοινότητα Μικροβάλτου βρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης Σταύρος Παπαδόπουλος και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Κωνσταντίνος Τζιούτζιος, πραγματοποιώντας συνάντηση με κτηνοτρόφους και αγρότες του χωριού.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με στόχο την ανταλλαγή απόψεων και την καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι γεωργοί και οι κτηνοτρόφοι της περιοχής.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις ανησυχίες τους και να προβάλουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινή τους δραστηριότητα. Σημαντικά θέματα που συζητήθηκαν περιλάμβαναν την πρόσβαση σε πόρους όπως νερό και κατάλληλες επιφάνειες για εκτροφή, τις γεωργικές επιδοτήσεις και την ασφάλεια των ζώων.

Ο κ. Παπαδόπουλος και ο κ. Τζιούτζιος άκουσαν προσεκτικά τις ανησυχίες των κτηνοτρόφων και των αγροτών και δεσμεύτηκαν να εξετάσουν τις προτάσεις τους για δυνητικές λύσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*