Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Σωτήρη Βόσδου με τους Διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας

Συνάντηση με τους Διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας Όλγα Μούσιου – Μυλωνά και Ζαχαρία Τούνα  είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Σωτήρης Βόσδου την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022, με αντικείμενο τη μεταφορά των μαθητών στις σχολικές μονάδες.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης διαπιστώθηκε ότι η μετακίνηση των μαθητών εκτελείται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, και τα όποια προβλήματα προέκυψαν αντιμετωπίστηκαν σχεδόν στο σύνολο τους.

Η συνεργασία τόσο με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, όσο και με τους Διευθυντές των σχολείων της Π.Ε. Φλώρινας είναι εποικοδομητική, με συνέπεια να έχουν ελαχιστοποιηθεί τα ζητήματα που αφορούν τη μετακίνηση των μαθητών.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*