Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Σωτήρη Βόσδου με κλιμάκιο της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ.

Με κλιμάκιο της Ελληνικής Τράπεζας Βιομηχανικής Αναπτύξεως (ΕΤΒΑ) Βιομηχανικής Περιοχής (ΒΙ.ΠΕ.), αποτελούμενο από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Αθανάσιο Ψαθά, τον Εμπορικό Διευθυντή Μάριο Μακρανδρέου, τον Διευθυντή Λειτουργίας Δημήτριο Γρίβα και τον Υπεύθυνο Λειτουργίας Δημήτριο Καράντζα συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Σωτήρης Βόσδου, την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξετάστηκε το ζήτημα της προσβασιμότητας στην Βιομηχανική Περιοχή της Φλώρινας, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων.

Επίσης, έγινε διερευνητική συζήτηση για την αναβάθμιση των ποιοτικών χαρακτηριστικών των επιχειρήσεων μέσω σιδηροδρομικού δικτύου.

Τέλος, επιβεβαιώθηκε η αρμονική συνεργασία όλων, γεγονός που αναμένεται να συμβάλει στην ευόδωση των κοινών προσπαθειών, για την αναβάθμιση των επιχειρήσεων της ΒΙ.ΠΕ. Φλώρινας.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*