Συνάντηση του Γ. Κασαπίδη με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Κοζάνης Γ. Αποστόλου

Με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κοζάνης Γιάννη Αποστόλου συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γεώργιος Κασαπίδης ενόψει και της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, στην αίθουσα συσκέψεων «Μέγας Αλέξανδρος» στη ΖΕΠ.

Κατά τη συνάντηση, παρουσία και του Γραμματέα της ΕΠΣ Κοζάνης Σάββα Πεχλιβανίδη,  υπήρξε μια εποικοδομητική συζήτηση, με προτάσεις και ανταλλαγή απόψεων, με στόχο την ανάπτυξη και ανάδειξη ομάδων και παικτών στο ελληνικό ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Ο κ. Κασαπίδης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο για τη συνεργασία και δήλωσε πως θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια που καταβάλει η ΕΠΣ Κοζάνης για τη διεξαγωγή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων στην περιοχή.

Η Περιφερειακή Αρχή στηρίζει έμπρακτα το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ως μια κοινωνική δραστηριότητα που προωθεί υγιή πρότυπα και προσφέρει διέξοδο στα νέα παιδιά.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*