Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της Πα.Δ.Ε.Ε.

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, συναντήθηκε σήμερα στο Κοινοβούλιο με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (Πα.Δ.Ε.Ε.) κ.κ. Λεωνίδα Ραπτάκη και Steve Γεωργανά.

Ο κ. Ραπτάκης ενημέρωσε τον κ. Τασούλα για τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί στο αμερικανικό Κογκρέσο και στη Γερουσία προκειμένου να ενημερώσει τους συναδέλφους του σχετικά με την αναγκαιότητα απόρριψης της πώλησης των μαχητικών F16 στην Τουρκία, δεδομένου, όπως υπογράμμισε και του γεγονότος ότι η Τουρκία δεν συμμετέχει στο σύστημα κυρώσεων των χωρών του ΝΑΤΟ σε βάρος της Ρωσίας εξαιτίας της εισβολής της στην Ουκρανία.

Ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Πα.Δ.Ε.Ε. ενημέρωσαν τον Πρόεδρο της Βουλής ότι στις 18 και 19 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα η συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης με τη συμμετοχή μελών από την Αυστραλία και τον Καναδά.

Οι κ.κ. Ραπτάκης και Γεωργανάς έκαναν επίσης γνωστό στον κ. Τασούλα ότι περί τα τέλη του έτους αντιπροσωπεία της Πα.Δ.Ε.Ε. θα επισκεφθεί την Κύπρο, καθώς και θεσμικά όργανα της ΕΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*