«ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΦΙΛΩΤΑ»

Ο Δήμος Αμυνταίου πληροφορεί τους πολίτες των οικισμών Φιλώτα , Λεβαίας, Βεγόρας, Μανιακίου, Αντιγόνου και Πελαργού ότι υποχρεούνται να προχωρήσουν στη σύνδεση της αποχέτευσης των κατοικιών και των καταστημάτων τους, στα φρεάτια σύνδεσης των παροχών με το νέο δίκτυο αποχέτευσης λυμάτων, έως τις 31/12/2023. Τα έξοδα σύνδεσης επιβαρύνουν τον καταναλωτή.

Σε αντίθετη περίπτωση επιβάλλεται πρόστιμο ύψους 300€  εφάπαξ και 100€ / επόμενο έτος καθυστέρησης σύνδεσης με βάση τον σχετικό κανονισμό αποχέτευσης (υπ. Αρ.  106/2021 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αμυνταίου).

Για την αποφυγή επιβολής προστίμου, οι πολίτες θα πρέπει να δηλώσουν, με σχετική αίτηση τους, την υλοποίηση της νέας σύνδεσης στον 4ο όροφο  του Δημαρχείου Αμυνταίου (Τεχνική Υπηρεσία), ή στο e-mail: texniko@amyntaio.gr. Σχετικά υποδείγματα θα υπάρχουν στον 4ο όροφο του Δημαρχείου και στον σύνδεσμο (link): http://www.0582.syzefxis.gov.gr/apoxeteusi_filotas.html.

Για τη συμπλήρωση των δηλώσεων απαιτείται μεταξύ άλλων η συμπλήρωση αριθμού υδρομέτρου όπως αναγράφεται στους λογαριασμούς ύδρευσης – αποχέτευσης.

Επίσης, σας ενημερώνουμε οτι μετά την προθεσμία σύνδεσης στο νέο αποχετευτικό δίκτυο, θα σταματήσει η συντήρηση, οι καθαρισμοί και οι αποφράξεις του παλαιού αποχετευτικού δικτύου.

Μετά το πέρας της προθεσμίας , οι υπηρεσίες του Δήμου θα προχωρήσουν σε επιτόπιους ελέγχους πιστοποίησης για τους πολίτες που δήλωσαν τη σχετική σύνδεση.

Τέλος οι πολίτες μπορούν να προχωρήσουν σε δήλωση αδυναμίας σύνδεσης λόγω αρνητικής κλίσης προκειμένου αρμόδιοι υπάλληλοι του Δήμου να προχωρήσουν σε σχετική αυτοψία. Σχετικό υπόδειγμα θα υπάρχει στον 4ο όροφο του Δημαρχείου και στον παραπάνω σύνδεσμο (link).

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2386350131 – 127 – 135.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*