Συνεισφορά της Βουλής στην αποκατάσταση των πληγέντων από τις πρόσφατες πυρκαγιές

Την ενεργό συμπαράσταση της Βουλής των Ελλήνων στην ανακούφιση των πληγέντων από τις πρόσφατες εκτεταμένες πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Κωνσταστίνος Τασούλας κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας της Εθνικής Αντιπροσωπείας με θέμα την ενημέρωση του Σώματος για τη διαχείριση των καταστροφικών πυρκαγιών και τα μέτρα αποκατάστασης.

Μιλώντας από την έδρα του Προέδρου της Ολομέλειας της Βουλής, ο κ. Τασούλας ανέφερε:

«Προφανώς η Βουλή των Ελλήνων, όπως κάνει διαχρονικά, όπως έκανε στο Μάτι, όπως έκανε με την προσφυγική και μεταναστευτική κρίση, όπως έκανε με την πανδημία, έτσι και τώρα, δεν θα μείνει αμέτοχη στις ενέργειες αποκατάστασης των ζημιών από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Στη Διάσκεψη των Προέδρων θα συζητήσουμε και θα αποφασίσουμε τον τρόπο με τον οποίο η Βουλή θα συμπαρασταθεί σε αυτή την τεράστια ζημιά που έγινε, με προτίμηση η συμπαράσταση να αφορά μια συνολική δράση και όχι μέρος ενός σχεδίου. Και αυτό θα αφορά και την ανακούφιση πληγέντων, όπως της οικογενείας του εθελοντή που έχασε τη ζωή του, αλλά και την αποκατάσταση ζημιών.

Αυτά θα ανακοινωθούν σύντομα στο Σώμα, αφού τα οριστικοποιήσουμε στη Διάσκεψη των Προέδρων».

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*