Τα παράπονα στον Δήμαρχο» ΊΜΕΡΑ

dhmoserion

Υπό την σκιά του γεροπλάτανου Ιμέρων, το μέρος που απέκτησαν λόγο ύπαρξης τα ”ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ” εκεί που τρία χρόνια πριν, μια κυρία, ακούγοντας την τοποθέτηση του Δημάρχου τον διέκοψε και τον ενημέρωσε πως όλα τα υπόλοιπα είναι  δευτερεύουσας σημασίας  τη στιγμή που η τοπική κοινότητα Ιμέρων στερείται μιας βασικής υποδομής, αυτήν του συστήματος  αποχετεύσεων.

Ο Δήμαρχος μη γνωρίζοντας το σημαντικό αυτό κενό στις υποδομές, έθεσε ως πρώτη προτεραιότητα, την κατασκευή σύγχρονου αποχετευτικού συστήματος στα Ίμερα και χθες ενημέρωσε τους κατοίκους, πως ολοκληρώθηκε η μελέτη του έργου, συνολικού ποσού 3.000.000 ευρώ  έτσι ώστε να γίνει το αυτονόητο, που για πολλά χρόνια στα Ίμερα και την Αύρα αποτελούσε, ζητούμενο!

Τόνισε επίσης, ότι η πρώτη πληροφορία και η επίγνωση των θεμάτων που απασχολούν μια τοπική κοινότητα αποτελεί ευθύνη του προέδρου και των κατοίκων, που έχουν καθήκον να ενημερώνουν τη Δημοτική Αρχή για να επιλαμβάνεται αρμοδίως.

Ανέλυσε τα μεγαλύτερα έργα που έγιναν κατά τη διάρκεια της θητείας του τονίζοντας τα σημαντικά οφέλη που προκύπτουν για όλο τον Δήμο και τους δημότες και εστίασε σε ότι έγινε τα προηγούμενα χρόνια στα Ίμερα και την Αύρα, ζητώντας την  ανανέωση της εμπιστοσύνης των δημοτών για άλλη μια θητεία, προκειμένου να ολοκληρώσει το έργο του.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*