Τελετή Αγιασμού για την έναρξη της Δ΄ Συνόδου της ΙH΄ Περιόδου της Βουλής και εκλογή Κοσμητόρων και Γραμματέων

Η καθιερωμένη τελετή Αγιασμού για την έναρξη των εργασιών της  Δ΄ Συνόδου της ΙΗ΄ Κοινοβουλευτικής Περιόδου πραγματοποιήθηκε σήμερα, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ολομέλειας της Βουλής, από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και τα μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.

Ακολούθησε η Εκλογή Κοσμητόρων και Γραμματέων, σύμφωνα με τα άρθρα 6 και 8 του Κανονισμού της Βουλής.

Για το αξίωμα των Κοσμητόρων εκλέχθηκαν οι βουλευτές κ.κ. Βασίλειος-Νικόλαος Υψηλάντης (Ν.Δ.), Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου (Ν.Δ.) και Μάριος Κάτσης (ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία).

Για το αξίωμα των Γραμματέων εκλέχθηκαν οι βουλευτές κ.κ. Ευάγγελος Λιάκος (Ν.Δ.), Κωνσταντίνος Κυρανάκης (Ν.Δ.), Βασίλειος Βασιλειάδης (Ν.Δ.), Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφάλα (Ν.Δ.), Ραλλία Χρηστίδου (ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία) και Απόστολος Πάνας (Κίνημα Αλλαγής).

Εκλέχθηκαν δηλαδή άπαντες οι προταθέντες και οι προταθείσες ως υποψήφιοι για τα αξιώματα των Κοσμητόρων και των Γραμματέων.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*