Τη ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ επισκέφθηκε τη Δευτέρα 20/11/2023 ο νεοεκλεγείς   Δήμαρχος Κοζάνης, κος Ιωάννης Κοκκαλιάρης

Τη ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ επισκέφθηκε τη Δευτέρα 20/11/2023 ο νεοεκλεγής   Δήμαρχος Κοζάνης, κος Ιωάννης Κοκκαλιάρης, συνοδευόμενος από τους κυρίους Ιωάννη  Ιωαννίδη και Κωνσταντίνο Κουρού, υποψηφίους και εκλεγέντες με το συνδυασμό «Μαζί για την Κοζάνη».

Τον κ. Κοκκαλιάρη υποδέχθηκαν ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, κ. Μαυρίδης Δημοσθένης και ο Διευθυντής Σχεδιασμού και Ανάπτυξης, κος Τσιόπτσιας Κωνσταντίνος

Στη συνάντηση συμμετείχαν και οι κύριοι Παπαγόρας Παντελής, Καφάσης Περικλής, Γρηγορόπουλος Αντώνης και Καραθάνος Δημήτριος, διευθυντικά στελέχη της εταιρίας.

Κατά την συνάντηση, ο κ. Μαυρίδης, παρουσίασε τη δραστηριότητα και το έργο της ΔΙΑΔΥΜΑ στην Δυτική Μακεδονία αναφορικά με την διαχείριση των αποβλήτων εν γένει και τον σχεδιασμό της εταιρείας για την επόμενη περίοδο, η οποία συμπίπτει με την μετάβαση στην μεταλιγνιτική εποχή.

Ο κος Τσιόπτσιας αναφέρθηκε στις ειδικές δράσεις που αναπτύσσει η ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ με το Δήμο Κοζάνης και ειδικότερα στη διαχείριση βιοαποβλήτων, Επικίνδυνων Οικιακών Αποβλήτων (ΕΟΑ), τηγανελαίων, καθώς και στη συνεργασία των δύο φορέων για την υλοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (NEUTRON κ.α.)

 

Τέλος αναφέρθηκε και στα μελλοντικά έργα που έχουν δρομολογηθεί στην Τοπική Μονάδα Διαχείρισης Αποβλήτων (ΤΜΔΑ) Κοζάνης, όπως η δημιουργία Κέντρου Διαχείρισης Επαναχρησιμοποιούμενων Υλικών (ΚΔΕΥ).

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*