Τι Συζήτησαν οι Δύο Αυτοδιοικητικοί Πασχαλίδης και Ρόζας κατά τη Διάρκεια παρουσίασης Βιβλίου

Δίπλα δίπλα βρέθηκαν κατά την διάρκεια της Εκδήλωσης για Το νέο ιστορικό μυθιστόρημα της Σοφίας Ηλιάδου – Τάχου με τον τίτλο «Η Κατάρα της Πραξιθέας» στο ξενοδοχείο «Φαίδων» ο Δήμαρχος Πρεσπών Παναγιώτης Πασχαλίδης και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Φλώρινας Κωνσταντίνος Ρόζας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Πολιτικές Εξελίξεις στην χώρα αλλά στην περιοχή της Π.Ε Φλώρινας  αλλά και οι Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2023 βρέθηκαν στο επίκεντρο της Κουβέντας των Δύο Αυτοδιοικητικών.

Μένει να δούμε τώρα ποίες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του Παναγιώτη Πασχαλίδη Δημάρχου Πρεσπών αν θα διεκδικήσει ξανά το Δήμο στις Εκλογές του 2023 να θυμίσουμε ότι εκλέχθηκε το 2014 για πρώτη φορά Δήμαρχος και επανεξελέγη μετά την εμπιστοσύνη των πολιτών και το 2019 τώρα ίσως τον Δούμε Υποψήφιο στην Περιφέρεια με τον  Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη.

Τώρα ποίες θα είναι και οι επόμενες Κινήσεις του Κωνσταντίνου Ρόζα Πρόεδρου της Κοινότητας Φλώρινας ίσως τον δούμε να πλαισιώνει κάποιο ψηφοδέλτιο στις Δημοτικές Εκλογές ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Υπάρχει όμως χρόνος ο καθένας για να αποφασίσει για τις Επιλογές του!!!

 Δημήτρης Βακρατσάς Δημοσιογράφος

 West Channel

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*