Το delivery στην Κοζάνη γίνεται ακόμη πιο απολαυστικό με τη Wolt

Εδώ και λίγες μέρες η Wolt φέρνει τα καλύτερα εστιατόρια και καταστήματα της πόλης στην πόρτα σου σε λίγα μόλις λεπτά, για να απολαμβάνεις τον ελεύθερο σου χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η Wolt ξεκίνησε τη λειτουργία της στην Ελλάδα το 2019 και σήμερα έχει παρουσία συνολικά σε εννιά πόλεις, συμπεριλαμβανομένης της Κοζάνης. Πλέον μπορείς να απολαύσεις τα μοναδικά προνόμια της εφαρμογής κάνοντας τις παραγγελίες σου με ευκολία, ενώ παραλαμβάνεις τα προϊόντα άμεσα και με ασφάλεια.

Στα πλεονεκτήματα της εφαρμογής της Wolt είναι η δυνατότητα να επιλέξεις από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, με μενού το οποίο συνοδεύεται από φωτογραφίες, για να αποφασίσεις εύκολα τι θα παραγγείλεις. Οι διευκολύνσεις της εφαρμογής όμως δεν σταματούν εδώ, αφού την ποικιλία των προσφερόμενων γεύσεων συμπληρώνει μία σειρά από combos και ειδικές εκπτώσεις που ανανεώνονται διαρκώς.

Παράλληλα, οι τοπικές επιχειρήσεις της Κοζάνης μπορούν να αυξήσουν τα έσοδα τους αποκτώντας άμεσα πρόσβαση στη βάση πελατών της Wolt. Μπες στην εφαρμογή όπου θα βρεις τα Mailo’s που άνοιξαν πρόσφατα στην Κοζάνη και είναι διαθέσιμα για παραγγελίες delivery αποκλειστικά μέσω της Wolt, πολλά ακόμη αγαπημένα καταστήματα και κορυφαίους χώρους εστίασης, με τον αριθμό των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων να αυξάνεται καθημερινά, ώστε να απολαμβάνεις ό,τι σου φέρνει χαρά στην πόρτα σου!

Ακόμη εδώ είσαι; Κατέβασε την εφαρμογή της Wolt, χρησιμοποίησε τον κωδικό KOZANI6 και κέρδισε 6€ έκπτωση για τις δυο πρώτες παραγγελίες (3€ + 3€). Ξεκίνα να Woltάρεις ελεύθερα και απόλαυσε μοναδικές γεύσεις από τα καλύτερα εστιατόρια της Κοζάνης. Και θυμήσου σε περίπτωση που χρειαστεί, έχεις στη διάθεσή σου την ταχύτερη και καλύτερη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στο online delivery.

Καλό Woltάρισμα!

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*