Υποστελέχωση ΥΔΟΜ Γρεβενών

Μετά τον αδόκητο χαμό του Προϊσταμένου του τμήματος Ελέγχου Κατασκευών και Αυθαιρέτων της Υ.ΔΟΜ. Γρεβενών, έχει καταστεί επιτακτική η ανάγκη να δοθεί άμεσα μια λύση στο πρόβλημα της υποστελέχωσης της Υπηρεσίας, καθώς έχουμε γίνει αποδέκτες διαμαρτυριών από τους συναδέλφους Διπλωματούχους Μηχανικούςν που δραστηριοποιούνται στην περιοχή σας για τις καθυστερήσεις που υφίστανται στη διεκπεραίωση των υποθέσεών τους.

Ο μοναδικός υπάλληλος που στελεχώνει την Υπηρεσία είναι αδύνατον να ανταποκριθεί στην πληθώρα αιτήσεων που δέχεται, ειδικά εν όψει της έναρξης του Προγράμματος «Νέο Εξοικονομώ», αλλά και της έναρξης της υποχρεωτικής έκδοσης ηλεκτρονικής ταυτότητας κτιρίων. Αυτό έχει ως  αποτέλεσμα, ενώ υπάρχουν όλες οι οικονομικές προοπτικές  για την ανάπτυξη του επαγγέλματος του μηχανικού και για την ανάπτυξη όλου του Νομού Γρεβενών, μέσω της προσδοκούμενης άνθισης της οικοδομικής δραστηριότητας, η υποστελέχωση της ΥΔΟΜ Γρεβενών να αποτελεί τόσο τροχοπέδη για την ισόρροπη ανάπτυξη της ΠΕ Γρεβενών, όσο και ανασταλτικός παράγοντας εξέλιξης στην μεταλιγνιτική εποχή που θα βιώσει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Παρακαλούμε άμεσα να επιληφθείτε αυτού του τόσο σοβαρού προβλήματος. Δεσμευόμαστε από τη μεριά μας, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων και των καθηκόντων μας, να υποστηρίξουμε τις πρωτοβουλίες που θα λάβετε.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*