ΦΣ Κοζάνης: Δυνατή προσθήκη στην επίθεση της ομάδα μας με Βαλεντίνο Μπάρο (Valentino Baro) !!!

Η μεταγραφική ενίσχυση συνεχίζεται για την ομάδα μας ΦΣ Κοζάνης η οποία δεν έχει σταματημό. Αυτή τη φορά είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βαλεντίνο Μπάρο (Valentino Baro) για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022.

O Βαλεντίνο Μπάρο (Valentino Baro) είναι 23 χρονών (23/09/1998) Αλβανικής καταγωγής με Ελληνική ιθαγένεια, έχει ύψος 1.86 και βάρος 80 κιλά. Αγωνίζεται στις θέσεις της επίθεσης με κύρια θέση αυτή του σέντερ-φορ. Ξεκίνησε από τους Νέους του Πανιωνίου έπαιξε στον Γκυζιακό και Παπάγου στην Αθήνα, κατόπιν από τα 18 μέχρι τα 22 και έπαιξε στις ομάδες KF Tirana, KF Burreli και τον ενάμισι τελευταίο χρόνο στην KF Elbasani.

Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία, δύναμη, αγωνιστικότητα και προσήλωση στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχουν τεθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*