ΦΣ Κοζάνης: στα 3-5 πηγάδια Νάουσας η βασική προετοιμασία της ομάδα μας!

Στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας του ΦΣ Κοζάνης και πιο συγκεκριμένα σε υψόμετρο 1.350μ., στην τοποθεσία Αγ. Παύλος, στο «Naoussa Mountain Resort».

Τις εγκαταστάσεις στο αθλητικό κέντρο του Βερμίου και το ξενοδοχείο στο οποίο έχει καταλύσει από σήμερα 9/8/2021 εως 22/8/2021 η αποστολή της ομάδας μας, έχει επιθεωρήσει ο Αντώνης Γρηγοριάδης Καθηγητής  Εργοφυσιολογίας.

Πλέον ο χρόνος μέτρα αντίστροφα για την εκκίνηση του…”χτισίματος” της ομάδας σε υψηλό επίπεδο, ενώ παράλληλα με τις προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν καρδιολογικές – αιματολογικές εξετάσεις και εργομετρική αξιολόγηση.

Ο προπονητής Γιάννης Κερλίδης, ο Καθηγητής  Εργοφυσιολογίας κ. Αντώνης Γρηγοριάδης και οι συνεργάτες τους εκπόνησαν ένα πρόγραμμα που αποσκοπεί στον καλύτερο δυνατό βαθμό ετοιμότητας των παικτών για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Παράλληλα η ομάδα μας θα δώσει πολύ δυνατά φιλικά παιχνίδια, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων εως σήμερα:

11/8: ΦΣ Κοζάνη -Δόξα Δράμας (3-5 Πηγάδια)

25/8: ΦΣ Κοζάνη – Αν. Καρδίτσας (Δακ Κοζάνης)

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*