ΦΣ Κοζάνης: την Τετάρτη όλοι μαζί, μια γροθιά για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στον ρυθμό του αγώνα ζει η πόλη της Κοζάνης.

Σε ρυθμούς Κυπέλλου κινείται εδώ και μέρες η ομάδα μας ΦΣ Κοζάνης η οποία έχει στρέψει την προσοχή της στο εντός έδρας νοκ άουτ αγώνα που θα δώσει τη Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021, ώρα έναρξης στις 16.00 στο ΔΑΚ Κοζάνης, με αντίπαλο την ομάδα του Αγίου Νικολάου Κρήτης για την 4η φάση της διοργάνωσης.

Η ομάδα ολοκλήρωσε σήμερα το πρωί την προετοιμασία της, δουλεύοντας κυρίως πάνω στην τακτική υπό τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου. Σήμερα, ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Κερλίδης θα αποφασίσει για την αποστολή του αυριανού αγώνα, ενώ μετέφερε στους παίκτες την σοβαρότητα του αγώνα και πως η ομάδα δεν πρέπει να υποτιμήσει τον αντίπαλο.

Παίκτες, τεχνικό τιμ, διοίκηση και κόσμος, όλοι μαζί, σαν μια γροθιά αισιοδοξούν πως θα πετύχουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, πραγματοποιώντας ταυτόχρονα ένα μεγάλο βήμα για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό της περιοχής. Η πόλη της Κοζάνης πραγματικά ζει στον ρυθμό του αγώνα, ενώ πολύ μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει από τον κόσμο της γύρω περιοχής για να παρακολουθήσει τον αγώνα.

Όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια θα τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει ορισθεί από τις αρμόδιες αρχές.

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται ΜΟΝΟ από την κεντρική είσοδο του ΔΑΚ Κοζάνης, όπου θα λειτουργούν και τα εκδοτήρια για την προμήθεια των εισιτηρίων.

Να σημειωθεί πως πριν την έναρξη της αναμέτρησης αλλά και κατά τη διάρκεια της οι φίλαθλοι μας θα μπορούν να προμηθεύονται κάρτες διαρκείας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Την αναμέτρηση ΦΣ Κοζάνη – Άγιος Νικόλαος θα διευθύνει ο Διαιτητής κ. Τακίδης Γεώργιος ΕΠΣ Κιλκίς,  με βοηθούς Α’ Σάββα Νικόλαο ΕΠΣ Σερρών, Β’ Μανάση Μιχαήλ ΕΠΣ Τρικάλων, ενώ 4ος Διαιτητής ορίστηκε ο Λεωνίδας Στυλιανός ΕΠΣ Τρικάλων. Παρατηρητής του αγώνα ο κ. Λιαχούδης Γεώργιος από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*