Γνωστός Αυτοδιοικητικός Έβαλε Πλώρη για Περιφερειάρχης?

Διαθέτει την Εμπειρία,την Ικανότητα και τη Διάθεση, άλλωστε τα Τελευταία Χρόνια Συμμετέχει Ενεργά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και την Τελευταία Περίοδο πιέζεται από Συναδέλφους του Να Ηγηθεί Προσπάθειας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ως Επικεφαλής ενός Συνδυασμού Ανεξάρτητου με Υποψηφίους  που έχουν δώσει το δικό τους Στίγμα στην Πολιτική τους Διαδρομή.

Ο Γνωστός Αυτοδιοικητικός αναμένεται την Επόμενη Περίοδο να ξεκαθαρίσει την Πρόθεση του και όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνεργάτη της Στήλης δεν χρησιμοποίησα ποτέ την Αυτοδιοίκηση για Προσωπικές Φιλοδοξίες αλλά μόνο έδωσα τον Εαυτό  μου στον Τόπο και στη Δυτική Μακεδονία.

Τις Επόμενες Μέρες αναμένουμε τις Αποφάσεις της Έμπειρης Αυτοδιοικητικής του Ομάδας η οποία δείχνει πολύ δυσαρεστημένη από τις Περιφερειακές Εξελίξεις τις Τελευταίας Περιόδου.

Δημήτρης Βακρατσάς

Δημοσιογράφος West Channel

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*