Η “ΕΛΠΙΔΑ” ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΚΛΗΡΑ

Ο Σύλλογος Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α ´´ με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης Αγάπης του Δεκαπενταύγουστου, προς τους συμπολίτες μας που πορεύονται δύσκολα, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Αντιπεριφέρειας Γρεβενών, για συγκεντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους Πυρόπληκτους, Δηλώνει ΠΑΡΟΝ.

Συναισθανόμενη το χρέος της, προς το συνάνθρωπο που δοκιμάζεται από τις καταστροφικές πυρκαγιές που έκαψαν το σπίτι του, τη σοδιά του, τα δάση μας, αλλά και τις ψυχές όλων μας, θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.
Πέραν της στήριξης που θα προσφέρει με συνεισφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, από το Ταμείο της ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´, στο μέτρο των δυνατοτήτων της Καλεί τα Μέλη καί τους Φίλους του Συλλόγου καθώς και τους Πολίτες των Γρεβενών να προσφέρουν τα είδη που χρειάζονται οι Πυρόπληκτοι για να αντιμετωπίσουν τις πρώτες δύσκολες καταστάσεις.
Ας αναλογισθούμε το χρέος μας, ας επαναφέρουμε στη μνήμη μας τις εκδηλώσεις Αγάπης και Προσφοράς που δεχθήκαμε από τους απανταχού ´Ελληνες και όχι μόνον, την περίοδο των σεισμών του 1995-1996 που έπληξαν τα Γρεβενά.
Ας ανοίξουμε την αγκαλιά μας σε όσους μας χρειάζονται. Η κλιματική αλλαγή δυστυχώς θα έχει και συνέχεια και αν οι Πολίτες δεν είμαστε αλληλέγγυοι για να αντιμετωπίσουμε τα δύσκολα, μας περιμένουν μελανές μέρες.
Ας ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Ελπίδας που επιβιώνει παντού, στα χαλάσματα, στα αποκαϊδια, στα απόνερα. Ξέρει να κάνει το κουμάντο της.
Περιμένουμε την ανταπόκριση όσων έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν και είναι πολλοί, Πολίτες, Επιχειρήσεις, Φορείς. Ας το πράξουμε και θα αισθανθούμε χρήσιμοι.

Το Δ. Σ. της ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*