Συγχαρητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλου για τα αποτελέσματα των πανελληνίων εξετάσεων.

Με αφορμή την  σημερινή ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή  των υποψηφίων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς  Δημήτρης Σαββόπουλος εξέδωσε το ακόλουθο μήνυμα:

«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της  Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς που συμμετείχαν στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις και έδωσαν τη μάχη τους, κάτω από τις πρωτόγνωρες συνθήκες που προκάλεσε η πανδημία.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων σηματοδοτεί για όσους επέτυχαν, την έναρξη ενός νέου, δημιουργικού και ξεχωριστού κεφαλαίου στη ζωή τους. Αυτό της Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης που αποτελεί  σπουδαίο εφόδιο για την μετέπειτα εξέλιξη του καθενός από εσάς.

Ακόμη όμως και όσοι δεν  τα καταφέρατε, να συνεχίσετε να  προσπαθείτε. Νέες επιλογές θα ανακύψουν σίγουρα  στη ζωή σας,  τις οποίες εύχομαι να αξιοποιήσετε με σύνεση. Το μέλλον σας ανήκει.

Μαζί με τα παιδιά, αξίζουν συγχαρητήρια σε γονείς και εκπαιδευτικούς, για τη στήριξη και την ενθάρρυνση που τους έδωσαν απλόχερα, συμβάλλοντας στην επιτυχία τους.

Καλή συνέχεια σε όλους σας με τις θερμότερες ευχές μου για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία. Καλό ξεκίνημα!!»

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*