Σύσκεψη στην Π.Ε. Καστοριάς για τον προγραμματισμό & την πορεία των έργων στις 22-12-21

Σύσκεψη παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021 στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δέσποινας Κοζατσάνη, για το τεχνικό πρόγραμμα και την πορεία των έργων της Π.Ε. Καστοριάς. Στη συνάντηση συμμετείχαν, η πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Καλλιόπη Κυριακίδου – Τσιάγγου, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Επιπτώσεων Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος & Υποδομών  Θωμάς Μάνος  ο Γενικός Δ/ντης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Πασχάλης Οικονομίδης,  ο Διευθυντής Τεχνικών Έργων Στέλιος Κοτσάκος, η Προϊσταμένη Συγκοινωνιακών Έργων Βάσω Σιδηροπούλου, ο Προϊστάμενος Δομών Περιβάλλοντος Χαράλαμπος Δόλλας και οι συνεργάτες του Περιφερειάρχη και της Αντιπεριφερειάρχη Νίκος Τζιούτζιος και  Βελισσάριος Παπαδόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Περιφερειάρχης ενημερώθηκε  αναλυτικά για την πορεία των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη σε ολόκληρη την Π.Ε. Καστοριάς.  Ταυτόχρονα, συζητήθηκε ο προγραμματισμός δράσεων και έργων υποδομής, καθώς και η ωριμότητα μελετών που υπάρχουν για την αξιοποίησή τους από χρηματοδοτικά εργαλεία.

Πιο συγκεκριμένα, συζητήθηκαν  τα οδικά έργα, τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας, της εκμετάλλευσης των υφισταμένων φραγμάτων για άρδευση, τα παράλληλα έργα αναδασμού, τα αρδευτικά έργα, τα κτιριακά, το πρόγραμμα αγροτικού εξηλεκτρισμού κ.α.

 

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*