Θέμα: «Η ποιότητα ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχείρησης» Νέο επεισόδιο (No 186) της τηλεοπτικής εκπομπής Marketing in Practice του ΟΝΕ Channel

Η ποιότητα αποτελεί ένα αναγνωρίσιμο και ανεκτίμητο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για κάθε επιχείρηση, ανεξάρτητα από τον κλάδο ή την βιομηχανία στην οποία δραστηριοποιείται. Με την αυξανόμενη πολυπλοκότητα και την έντονη ανταγωνιστικότητα στη σύγχρονη επιχειρηματική περιβάλλοντα, η ποιότητα αποτελεί κλασικός παράγοντας που επηρεάζει την επιτυχία μιας επιχείρησης και καθορίζει την ανταπόκρισή της στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών.

Στο νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής Marketing in Practice που μεταδίδεται από το ONE Channel, ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας με καλεσμένο του στο studio τον Management Systems Certification Expert Δημήτρη Κατσίερη συζητούν την ποιότητα ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε μια σύγχρονη επιχείρηση.

 Στην συζήτηση αναπτύχθηκαν πολλά ερωτήματα που αφορούν τον όρο “ποιότητα” στο πλαίσιο μιας επιχείρησης. Αρχικά, διερευνήθηκε ο ορισμός της ποιότητας στην επιχειρηματική πραγματικότητα Έπειτα, εξετάστηκε για ποιους λόγους όλοι δηλώνουν ότι παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες ή προϊόντα και τονίστηκε η δυσκολία που συναντάται στο να πετύχουμε υψηλή ποιότητα και ποιοι παράγοντες συμβάλλουν σε αυτό. Κατόπιν, παρουσιάστηκε το ποιος είναι υπεύθυνος για την ποιότητα σε μια επιχείρηση και το πώς μπορούμε να τη διασφαλίσουμε. Ακόμη, εξετάστηκαν τα υπάρχοντα πρότυπα που αφορούν την ποιότητα και το πώς κάποιος μπορεί να πιστοποιηθεί. Τέλος, ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσίασε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μιας επιχείρησης σε 5 έννοιες.

Η εκπομπή “Marketing in Practice and more”, παραγωγή του ONE Channel που μετρά πάνω από 185 επεισόδια και μεταδίδεται από 2014 (αρχικά στο SBC TV και στη συνέχεια στο Attica TV), ασχολείται με την επιχειρηματικότητα και με τον κλάδο του μάρκετινγκ. Αντικείμενό της αποτελεί η παρουσίαση επιχειρηματικών εννοιών, παραδειγμάτων και προτάσεων ώστε να καταστήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις  ανταγωνιστικές στο ελληνικό αλλά και στο διεθνές γίγνεσθαι.  Στο «Marketing in Practice and more» παρουσιάζονται οι βασικές επιχειρηματικές αρχές, τα  εργαλεία και οι τεχνικές μάρκετινγκ που θα βοηθήσουν τη μικρομεσαία επιχείρηση να αναπτυχθεί μέσα από τα μάτια των ίδιων των επιχειρηματιών και των ανθρώπων της αγοράς. Χρηστικές συμβουλές, προτάσεις και απόψεις στη μικρή οθόνη, με αισιόδοξη προσέγγιση, τάση ανάπτυξης και κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις.  Η εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζεται τις 8 τελευταίες τηλεοπτικές σεζόν από τον πιστοποιημένο σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα, που εξειδικεύεται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (www.marketingconsultant.gr) με χορηγούς επικοινωνίας τα: Athens Voice, epixeiro.gr, startup.gr  & franchise.gr.

Η εκπομπή μεταδίδεται στην τηλεόραση από το ΟΝΕ Channel μέσω Digea, LiveStreaming, Cosmote TV και ΕΟΝ TV κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 12.30. Αναμεταδίδεται από τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς: Αλήθεια TV (Λέσβος, Λήμνος, Χίος και Ψαρά) Παρασκευή στις 19.30, στις 23.30 & το Σάββατο στις 15.30, DION TV (Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία και Χαλκιδική) κάθε Κυριακή στις 19:00, SYROS TV (Νησιά Κεντρικού Αιγαίου) κάθε Σάββατο στις 21.30, Αιγαίo TV (Δωδεκάνησα & Σάμος) κάθε Σάββατο στις 18.00, Ionian TV (Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία, Αχαΐα, Ηλεία, νότια παράλια Στερεάς Ελλάδας και Ζάκυνθος) κάθε Παρασκευή στις 17.00 & κάθε Δευτέρα στις 13.30, Αχελώος TV (Αιτωλοακαρνανία, Άρτα, Θεσπρωτία, Ιωάννινα, Πρέβεζα και νησιά του Ιονίου) κάθε Δευτέρα στις 23.00 και κάθε Τετάρτη στις 19.20, West Channel (Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα) κάθε Παρασκευή στις 21:00 και κάθε στις Κυριακή 14:00, New Greek TV (Αμερική & Καναδάς) κάθε Σάββατο 17.30 (τοπική ώρα).

 

Το συγκεκριμένο επεισόδιο Νο 186 «Η ποιότητα ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχείρησης» μπορείτε να το δείτε εδώ: https://marketingconsultant.gr/i-poiotita-os-antagonistiko-pleonektima-tis-epicheirisis/

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*