5ο Prespa Off Road Trip 4χ4 and more στα χνάρια της αρκούδας αλλά και της ιστορίας!», 24-26/06/2022, στα βουνά της Φλώρινας και της Πρέσπας

Tο 5ο Prespa Off Road Trip 4χ4 & More, στα χνάρια της Αρκούδας αλλά και της ιστορίας,   θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή της Φλώρινας και των Πρεσπών.

Τώρα που τα ατέλειωτα χρώματα της φύσης οργιάζουν, τα μεθυστικά αρώματα πλημμυρίζουν την πλάση, αφήνουμε την χειμερία νάρκη της πανδημίας που τόσο μας ταλαιπώρησε, ακολουθούμε τα χνάρια της Αρκούδας,  συμβολίζοντας την επάνοδο στην ζωή, σηματοδοτώντας την σταδιακή μας μετάβαση, στην Ελευθερία που τόσο μας έλειψε.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε και φυσικά ζητούμε την στήριξή σας για να προβάλουμε αυτή την όμορφη γωνιά της πατρίδας μας.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ το «Prespa Off Road Trip 4χ4 & More »?

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, η αγάπη για την Ζωή, την Φύση, την Περιπέτεια, την απόδραση από την καθημερινότητα, περιδιαβαίνοντας σε ασφάλτινες και χωμάτινες διαδρομές,  στα υπέροχα βουνά της Φλώρινας και καταλήγοντας στο ονειρικό περιβάλλον των Πρεσπών, συνδυάζοντας τα με περιήγηση στα αξιοθέατα της περιοχής και στα ίχνη της ιστορίας.

Η φετινή Εκδήλωση είναι συνέχεια, των τεσσάρων (4) προηγούμενων που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία και τελικά έγινε θεσμός!

Στόχος μας είναι να προβάλλουμε τις ομορφιές του τόπου μας, μέσα από μια μοναδική περιήγηση, με ασφάλτινες και χωμάτινες στα γύρω βουνά με θέα τις μαγευτικές λίμνες, εκεί όπου, οι Νεράιδες και τα ξωτικά, οι θρύλοι και οι παραδόσεις, με την συνοδεία της αυτόκλητης συναυλίας των πουλιών, σμίγουν με τη πολυποίκιλη ιστορία του τόπου, προσφέροντας απίστευτα συναισθήματα σε όσους τυχερούς μπορούν να συμμετάσχουν στην πραγματοποίηση αυτής της ονειρεμένης εκδήλωσης!

Οι συμμετέχοντες συντονίζουν τα ραδιόφωνά τους στην συχνότητα που εκπέμπει ο Ραδιοπομπός της εκδήλωσης,  στα FM  , για να ακούσουν την ξενάγηση και τις οδηγίες των δραστηριοτήτων.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*